Reacties van ouders

” Lynte, we willen jou bedanken voor jouw liefdevolle zorg voor en betrokkenheid bij onze dochter. Al heel snel voelde ze zich veilig en mocht ze opbloeien, ontwikkelen. We zien dat zij ervan geniet om bij jou te spelen. Mooi om te merken wat je allemaal onderneemt met de kinderen. Je levert zo een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen. Lynte, BEDANKT voor jouw liefdevolle bijdrage hieraan!”

” Bij deze wil ik  Lynte Bos een enorm compliment geven.  Lynte is een geweldige gastouder waar mijn zoon met heel veel plezier 2x per week naar toe gaat. Ze doet haar werk met hart en ziel en dat is te merken”.  

” Bedankt voor al je goede zorgen. Onze dochter is altijd met veel plezier naar je toe gegaan. Zij is bij jou opgebloeid!”

” Lynte, Hartelijk bedankt voor de leuke tijd die onze dochter hier gehad heeft en voor je goede zorgen! Zij heeft enorm genoten van het spelen buiten, van het springen op de springkoe, het puzzelen, met de duplo of lekker even een boekje lezen! Zij heeft een hele leuke en ook leerzame tijd hier gehad en leuke vriendjes en vriendinnetjes gekregen.
Heel hartelijk bedankt! Lieve groetjes!”

” Hartelijk bedankt dat je zo goed voor onze dochter gezorgd hebt en vooral dat zij altijd met veel plezier naar je toe mocht gaan. Zij heeft veel nieuwe dingen bij je geleerd en is deze jaren flink gegroeid. De periode bij jou zal zij niet vergeten”  

“Beste Lynte, Heel erg bedankt voor je geduld, positiviteit, enthousiasme én al je goede zorgen!” 

“Beste Lynte, Enorm bedankt voor de geweldige tijd die onze kinderen bij jou gehad hebben! Met jouw geduld, toewijding en professionaliteit heb je een hele positieve bijdrage geleverd aan hun ontwikkeling. De kindjes mochten zijn wie ze zijn en alles weet je altijd met enthousiasme te benaderen. Beide kinderen zijn altijd met veel plezier naar je toe gegaan, en voor ons was het geruststellend te weten dat ze in goede handen waren! Nogmaals ontzettend bedankt daarvoor! Liefs, …..”

 

 Drie keer per week kijkt onze kleine man ernaar uit om naar De Kikkerkoning te gaan. Als enigst kind leert hij op een speelse manier met andere kinderen om te gaan. Lynte zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin onze zoon zich veelzijdig kan ontwikkelen. Zij stimuleert de creativiteit, vindingrijkheid, muzikaliteit en oplossingsgerichtheid. Ze denkt met ons mee in het belang van onze zoon en respecteert onze wensen als ouders. Het is prachtig om te zien, hoe begaan ze is met elk kind.”